BABYMASSAGE CURSUS
Babymassage is een heerlijk moment om samen te genieten! Baby's zijn gevoelig voor aandacht, rust en aanraking. Tijdens het masseren komt dit allemaal samen. Je leert de technieken volgens de Tibo babymassage methode. Hierin zijn Oosterse en Scandinavische massagetechnieken met elkaar verweven. De nadruk ligt in de cursus op rust en ontspanning voor je baby. Ook stimuleer je met het masseren de ontwikkeling van het lijfje. Je leert goed te reageren op en te kijken naar de reacties van jouw baby. Door de aanraking leer je de lichaamstaal van jouw kindje nog beter kennen. Dit geeft beide vertrouwen en versterkt jullie band samen.
Babymassage versterkt daarnaast het immuunsysteem en heeft een positief effect op de bloedsomloop, de ademhaling en de spijsvertering. Ook helpt massage bij klachten zoals buikkrampjes, veel huilen, onrustig of snel geprikkeld zijn, overstrekken, slecht slapen of gespannen zijn. Na een massage is een baby vaak heel ontspannen en slaapt dieper.

De cursus babymassage bestaat uit 4 bijeenkomsten en is bedoeld voor baby's tussen twee en acht maanden. Ik werk in kleine groepjes waardoor er veel individuele aandacht is en ook ruimte om andere baby onderwerpen met elkaar te bespreken. De cursus is inclusief zoete amandelolie en een cursusboekje.

CURSUSDATA
Date: Tuesday 20 February - 13 March (English)
Time: 11.15 - 12.30 uur
Location: Minichichi Club, Spaarndammerstraat 43hs

Datum: woensdag 21 februari t/m 14 maart
Tijd: 11.15 - 12.30 uur
Locatie: Minichichi Club, Spaarndammerstraat 43hs

Datum: woensdag 21 maart t/m 11 april
Tijd: 11.15 - 12.30 uur
Locatie: Minichichi Club, Spaarndammerstraat 43hs

Datum: woensdag 18 april t/m 9 mei
Tijd: 13.00 - 14.15 uur
Locatie: Perspectief Advies, Brederodestraat 108AANMELDEN
Vul hier het inschrijfformulier voor de cursus in om je aan te melden. Je ontvangt daarna een bevestiging van de aanmelding.

REFERENTIES
Klik hier om te lezen wat anderen vonden van de cursus.

BABYMASSAGE OP MAAT
Als je liever thuis babymassage wil leren kan dat ook. Vanaf 4 weken na de geboorte kan ik aan huis komen voor privé babymassage.
Samen met een vriendin of buurvrouw, of met een paar moeders van de zwangerschapscursus kan het leren van de massagetechnieken ook heel erg leuk zijn.

BABYMASSAGE CADEAUBON
De babymassage cadeaubon is een origineel cadeau voor een babyshower of als kraamcadeau! De cadeaubon kan geheel op maat ingevuld worden: van 1 privéles aan huis tot een cursus van 4 lessen op een van de verschillende locaties in de stad!

KOSTEN
Groepscursus 4 lessen 99 euro
Individueel 70 euro per les, 3 lessen 199 euro
2 baby's 40 euro per baby per les, 3 lessen 115 euro
3 baby's 30 euro per baby per les, 3 lessen 85 euro
4-5 baby's 25 euro per baby per les, 3 lessen 75 euro
Lesduur: 5 kwartier
De prijzen zijn inclusief: zoete amandel massageolie, een schaaltje en een cursusboekje

Merle van de Reep is een gekwalificeerd babymassage docente en is aangesloten bij de Vereniging Shantala Docenten (VSD).